Lente Actie: Eiken Multiplank slechts 46,95

Datum : 19 jan 2018 - Categorie : Aanbiedingen

Nog een prachtige lente-actie! Bij het Plankenhuis Haarlem hebben wij voor deze lente speciaal voor u nog een prachtige aanbieding! Eiken Multiplank, zeer mooie Partij Rustiek met een plankbreedte van 26 cm, INCLUSIEF alu ondervloer, bijpassende plint, nadenlijm én leggen! Nu slechts 46,95!  Zolang de voorraad strekt, dus OP = OP! Vraag in de showroom naar één van onze experts voor advies, wij […]

Nog een prachtige lente-actie!

Bij het Plankenhuis Haarlem hebben wij voor deze lente speciaal voor u nog een prachtige aanbieding!
Eiken Multiplank, zeer mooie Partij Rustiek met een plankbreedte van 26 cm, INCLUSIEF alu ondervloer, bijpassende plint, nadenlijm én leggen!
Nu slechts 46,95! 

Zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

Vraag in de showroom naar één van onze experts voor advies, wij helpen u graag verder.

Bekijk ook onze andere twee winteraanbiedingen: Duoplank inclusief leggen 69,95 of Multiplank slechts 39,95!

Plankenhuis Haarlem is leverancier van alle bekende merken zoals Quickstep, Balterio, Parador, Monocoat, Woca, Skyllt, Bona, Floorservice en nog veel meer!

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

Top