Lente Actie: Multiplank slechts 39,95!

Datum : 25 dec 2017 - Categorie : Aanbiedingen

Bij het Plankenhuis Haarlem hebben we nu een tweede Lente-Actie! Om het feest compleet te maken hebben wij speciaal voor u een tweede lente-actie voor u in petto. Hierbij gaat het om een totale voorraad van 125m2 rustiek eiken multiplank. Deze multiplank is 14 mm dik met een toplaag van 3mm, 19 cm breed en wit […]

Bij het Plankenhuis Haarlem hebben we nu een tweede Lente-Actie!

Om het feest compleet te maken hebben wij speciaal voor u een tweede lente-actie voor u in petto. Hierbij gaat het om een totale voorraad van 125m2 rustiek eiken multiplank.

Deze multiplank is 14 mm dik met een toplaag van 3mm, 19 cm breed en wit geolied. Inclusief nadenlijm, alu ondervloer en bijpassende deklijsten! 

Nu slechts 39,95 per m2!

Bekijk ook onze andere lente-aanbieding; Duoplank incl. leggen 69,95

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

Top