Ondanks dat MOSO bamboe vloeren nog steeds een hippe uitstraling hebben, is het allang niet meer alleen bereikbaar voor trendsetters. De elf collecties van MOSO bevatten tientallen verschillende vloertypen, met een enorme variatie aan verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen.  Hierdoor worden bamboe vloeren  bereikbaar voor iedereen. Bij het Plankenhuis Haarlem kunt u kiezen uit verschillende collecties van MOSO.

’t Plankenhuis heeft een ruim assortiment houten vloeren voor elk budget. Van betaalbaar t duurder: alle vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een massief houten vloer, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken? Onze specialisten staan u graag te woord. Ook voor het onderhoud en het leggen van uw vloer, maakt u bij ons vrijblijvend een afspraak.

Bekijk de brochure

Voordelen bamboevloer

  • Natuurlijke en warme uitstraling
  • Uitermate geschikt voor intensief gebruik
  • Hoge vezeldichtheid voor allergie
  • Combinatie met vloerverwarming mogelijk

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

ACTIE!

DUOPLANK INCL. LEGGEN!
Keuze uit drie kleuren
*Inclusief ondervloer & bijpassende plinten

NU SLECHTS / M2

69,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top