Multiplank

Multiplank heeft een toplaag van massief hout die verlijmd is op een onderlaag van multiplex, wat het dus een een puur houten product maakt.

Een vloer van multiplank kan zwevend gelegd worden waardoor deze dus te verhuizen is. Omdat multiplank een lage warmteweerstand heeft is het uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door de toplaag van massief hout houdt de warmte langer vast zodat er weinig temperatuurschommelingen zijn.

Multiplankvloeren al vanaf € 39,95/m²
Inclusief ondervloer en bijpassende plinten!

De Huiscomponist onderscheidt zich in prijs omdat er voor ieder budget een vloer te koop is. Van het huismerk dat groot wordt ingekocht, tot aan de middenklasse en de bekende merken. Bij elke vloer zitten wij onder de adviesprijs.

Wij hebben kwaliteitsvloeren in de winkel die super voordelig geprijsd zijn!
Twijfel niet en kom meteen naar onze winkel!

Onze Duoplank huiscollectie is verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes, en 5 verschillende kleuren.

Voordelen Multiplank

  • Door het gebruik van multiplank kan uw houten vloer zwevend gelegd worden.
  • Doordat de onderlaag kruislings is verlijmd krimpt de vloer bijna niet.
  • De toplaag, met name eikenhout, is warmtevast.
  • Doordat er een onderlaag van multiplex onder de ieken houten toplaag zit wordt u veel kosten bespaard.

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top