Nieuwe tapis showroom borden!

Datum : 28 nov 2016 - Categorie : Nieuws

In samenwerking met Parketfabriek Lieverdink B.V. komen er binnen nu en acht weken nieuwe monsterborden van tapis te staan in onze showroom. Hierbij wordt een nieuwe collectie uitgelicht en zijn er diverse soorten tapis verkrijgbaar. Van eiken rustiek tot noten tapis, mozaïek tot visgraat, er zijn diverse modellen beschikbaar! Deze investering doen wij bewust om […]

In samenwerking met Parketfabriek Lieverdink B.V. komen er binnen nu en acht weken nieuwe monsterborden van tapis te staan in onze showroom.

Hierbij wordt een nieuwe collectie uitgelicht en zijn er diverse soorten tapis verkrijgbaar. Van eiken rustiek tot noten tapis, mozaïek tot visgraat, er zijn diverse modellen beschikbaar!

Deze investering doen wij bewust om u een gepaste beleving aan te bieden in onze showroom waar u uw nieuwe vloer kunt visualiseren.

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

Top