Lamelparket

Het lamelparket wat u koopt bestaat altijd uit 3 verschillende lagen hout. De bovenste laag hout wordt de toplaag genoemd en is van massief eikenhout. De lagen hout onder de toplaag worden de onderlaag genoemd. De onderlaag bestaat altijd uit een minder hard werkende laag hout. Deze samenstelling is om te voorkomen dat het hout gaat werken en er op ten duur onregelmatigheden in de vloer komen. Omdat het lamelparket nauwelijks werkt kan het ook mooi strak gelegd worden, met als voordeel dat er geen kieren in de vloer te zien zijn.

Een lamelparket vloer bestaat uit een onderlaag van multiplex. Het kan naadloos worden gelegd en als de vloer ook met lak is afgewerkt dan biedt het een vloer die heel gemakkelijk te onderhouden is. Het kan zwevend worden gelegd waardoor de vloer eenvoudig verwijderd kan worden. Daarnaast biedt het een lage warmteweerstand aan en daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Kom langs!

Wij kunnen u al lamelparket aanbieden vanaf € 29,95/m². Dit is inclusief de ondervloer en bijpassende plinten! ’t Plankenhuis heeft een vloer voor ieder budget van het huismerk tot aan de welbekende merken. Twijfel dus niet en komt u eens een kijkje nemen in onze showroom!

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top