• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lamelparket Haarlem

Het lamelparket wat u koopt bestaat altijd uit 3 verschillende lagen hout. De bovenste laag hout wordt de toplaag genoemd en is van massief eikenhout. De lagen hout onder de toplaag worden de onderlaag genoemd. De onderlaag bestaat altijd uit een minder hard werkende laag hout. Deze samenstelling is om te voorkomen dat het hout gaat werken en er op ten duur onregelmatigheden in de vloer komen. Omdat het lamelparket nauwelijks werkt kan het ook mooi strak gelegd worden, met als voordeel dat er geen kieren in de vloer te zien zijn.

Een lamelparket vloer bestaat uit een onderlaag van multiplex. Het kan naadloos worden gelegd en als de vloer ook met lak is afgewerkt dan biedt het een vloer die heel gemakkelijk te onderhouden is. Het kan zwevend worden gelegd waardoor de vloer eenvoudig verwijderd kan worden. Daarnaast biedt het een lage warmteweerstand aan en daarom uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Kom langs in de showroom

Wij kunnen u al lamelparket aanbieden vanaf € 29,95/m². Dit is inclusief de ondervloer en bijpassende plinten! ’t Plankenhuis Haarlem heeft een vloer voor ieder budget van het huismerk tot aan de welbekende merken. Twijfel dus niet en komt u eens een kijkje nemen in onze showroom!

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.