• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

PVC Vloeren

Voor meer informatie omtrent PVC vloeren verwijzen wij u graag door naar onze website van PVC Centrum.

Met niet te evenaren aanbiedingen heeft PVC Centrum de grootste showroom van Noord-Holland. Naast een gunstige prijs heeft een vloer van pvc vele voordelen zoals gemakkelijk onderhoud, geluidsreductie, jarenlange kleurechtheid en – last but not least – is het uitermate geschikt voor vloerverwarming. Neem de proef op de som en stap binnen bij Noord-Hollands grootste: PVC Centrum in Haarlem.

PVC Centrum

PVC Centrum is onderdeel van De Huiscomponist en inmiddels een begrip in Haarlem en omstreken. Binnen PVC Centrum hebben wij een team met specialisten die ervoor zorgen dat alles in orde voor u is. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden dit voor een gunstige prijs aan.

 

 

Klik hieronder om onze site te bezoeken:

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.