• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Massief Houten Vloeren

Als u opzoek bent naar een betaalbare massieve houten vloer bent u bij ‘t Plankenhuis in Haarlem aan het juiste adres. ‘t Plankenhuis is de specialist als het aankomt op massief houten vloeren. Naast  het feit dat de vloer betaalbaar is, zijn de vloeren ook van uitstekende kwaliteit. Wij hebben al een mooie massieve houten vloer vanaf € 39,95 per m².

Wilt u dat uw vloer er zo perfect en strak mogelijk in komt te leggen, dan kunt u dit laten doen door één van onze specialisten die gespecialiseerd zijn in het leggen van massieve houten vloeren.

Voordelen massieve houten vloer

Massieve houten vloeren die zwevend zijn gelegd, kunt u na een flink aantal jaren zelfs weer verhuizen zonder problemen, of zelfs doorverkopen. Deze vloeren gaan erg lang mee en behouden altijd hun waarde.

Doordat je massieve houten vloeren meerdere keren kunt schuren of in de olie of lak kunt zetten heeft het een lange levensduur en ziet het er altijd als nieuw uit.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.