• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Laminaat

Waarom kiezen voor laminaat? Een laminaatvloer is onderhoudsvriendelijk en een stuk voordeliger dan een houten vloer. Ook is de vloer inclusief ondervloer gemakkelijk zelf te leggen. Toch liever een expert inschakelen voor het plaatsen van uw laminaat? Wij helpen u graag tegen een betaalbaar tarief. Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren, motieven en texturen. Van houtlook tot steenprint en alles daartussen in. Met bijpassende plinten.

’t Plankenhuis heeft een ruim assortiment houten vloeren voor elk budget. Van betaalbaar t duurder: alle vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een massief houten vloer, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken? Onze specialisten staan u graag te woord. Ook voor het onderhoud en het leggen van uw vloer, maakt u bij ons vrijblijvend een afspraak.

Voordelen Laminaat

Qua prijs is een laminaatvloer vaak voordeliger dan een houten vloer. Daarnaast is een laminaatvloer zeer krasvast. Het is daarbij ook onderhoudsvriendelijker dan het onderhouden van parket, hierbij is regelmatig boenen of lakken niet nodig. Daarnaast bieden de merken die Het Plankenhuis Haarlem aanbiedt u een hoge kwaliteit met een gerenommeerd merk.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.