• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Traditioneel Visgraat Parket Haarlem

Wilt u van uw vloer écht iets bijzonders maken? Kies dan voor een van de visgraat vloeren van 't Plankenhuis Haarlem. Er zijn verschillende variaties en vormen mogelijk zodat u uw houten vloer helemaal naar eigen wens kunt invullen.

’t Plankenhuis Haarlem heeft een ruim assortiment houten vloeren en visgraat vloeren voor elk budget. Van betaalbaar t duurder: alle vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een massief houten vloer, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken? Onze specialisten staan u graag te woord. Ook voor het onderhoud en het leggen van uw vloer, maakt u bij ons vrijblijvend een afspraak.

Kom langs!

Kom eens langs bij de 't Plankenhuis in Haarlem en laat u verrassen door het mooie assortiment Wij beschikken over verschillende showmodellen en tevens een visgraat vloer op de grond zodat u het resultaat zelf kunt aanschouwen. Veel beter dan van zo’n plaatje op het internet toch?

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.