• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Houten vloeren 

Houten vloeren zijn er in diverse varianten, soorten en maten. ’t Plankenhuis Haarlem biedt u een ruim aanbod aan houten vloeren aan. Wat te denken van een traditioneel eikenhouten vloer? Maar ook massief houten vloeren, visgraat, lamelparket, fineerparket, multiplank, tapis, mozaiek parket en bamboeparket.

t Plankenhuis heeft een ruim assortiment houten vloeren voor elk budget. Van betaalbaar tot duurder: alle vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een massief houten vloer, maar kunt u nog wel wat advies gebruiken? Onze specialisten staan u graag te woord. Ook voor het onderhoud en het leggen van uw vloer, maakt u bij ons vrijblijvend een afspraak.

Voordelen van een houten vloer

Één van de voordelen van een houten vloer is dat het een natuurproduct is. Hout leeft! Dit zorgt ervoor dat het duurzaam is en weinig onderhoud vraagt. Het zorgt daarbij voor sfeer en warmte en past doordat het tijdloos is in elk interieur. Een ander voordeel is dat hout verkrijgbaar is in enorm veel soorten, kleuren en patronen.
Daarnaast zijn houten vloeren goed op te schuren en kunt u echt een vloer een heel leven mee laten gaan.

Showroom Haarlem

In onze showroom kun je echt alle type houten vloeren zien en voelen. Daarnaast hebben wij ook een mooie collectie laminaat en PVC vloeren. Ook om het verschil te kunnen laten zien. Wees welkom en kom inspiratie opdoen.

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.