• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Eiken Vloeren Haarlem

Ook bij t Plankenhuis bieden bij eiken vloeren aan. Een eiken vloer past in vrijwel ieder interieur dankzij de robuuste, maar ook zeer stijlvolle uitstraling. Een eiken vloer beschadigd minder snel dan grenenhout doordat het sterk en hard is.

Verschillende afwerkingen

Een eiken vloer zou je kunnen oliën, lakken, roken, logen, borstelen of waxen. Hierdoor kan de kleur en uitstraling van een eiken vloer beïnvloed worden. Een gelakte eiken vloer vergt minder onderhoud dan een geborstelde en geoliede eiken vloer. Dit komt doordat het lakken van de vloer een soort extra beschermlaag krijgt.

Een massief eiken vloer kan wel levenslang meegaan omdat het materiaal sterk en robuust is. Hierdoor kan het prima opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Het is een relatief goedkope vloerbedekking door deze duurzaamheid.

Een eiken vloer is ook uitstekend geschikt voor slaapkamers omdat hout gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aanneemt. Een eiken vloer zal over het algemeen warm aanvoelen.

Voordelen Eikenvloer

Met een eikenhouten vloer straalt uw kamer klasse en kwaliteit uit. Daarnaast zorgt het voor sfeer en warmte. Houten vloeren zijn een natuurproduct, waardoor deze vloeren goed warmte opnemen en vasthouden.

Daarnaast zorgt een houten vloer voor een gezonde levensomgeving. Doordat het een natuurproduct is neemt het geen bacteriën, vocht of vuil op.

Een eikenvloer is tijdloos en past in ieder interieur, ideaal!

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.