• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Vloer onderhoud specialist Haarlem

Wanneer een houten vloer een afwerklaag heeft gekregen van hardwax, lak of olie is hij beschermt tegen vuil en vlekken. Deze afwerklaag wordt naarmate de vloer wordt belopen steeds dunner. Hierdoor kunnen er vlekken ontstaan en krijgt ook vuil de kans om de vloer aan te tasten. Om dit te voorkomen dient de vloer te worden onderhouden.

Onderhoudsmiddelen

Elk onderhoudsmiddel wordt als onderhoud gebruikt voor de afwerklaag die voorheen is aangebracht. Zo heeft bijvoorbeeld Aquamarijn Waxol 100 een hardwax afwerkingslaag. De Aquamarijn Waxol 60 heeft hardwax als onderhoudslaag. Voordat deze onderhoudslaag kan worden aangebracht moet de vloer intensief worden gereinigd met het daarvoor bestemde product. In het geval van de Aquamarijn Waxol 100 Hardwax is dit de Clien-S.

Meer online informatie

Bekijk op onze website Schuur niet te Duur ons aanbod van onderhoudsmiddelen. Maar ook producten voor afwerking, reiniging en accessoires voor uw houten vloer.

Bij het tonen van een uitgeprinte kortingskaart krijgt u 20% korting op onderhoudsmiddelen. Print uit uw winst! Print onderstaande afbeelding uit

Print 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.