• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Parket Tapis

Traditioneel parket oftewel tapis (tapijt) is de meest traditionele vloer. De naam komt voor uit het feit dat de vloer als een soort tapijt wordt vastgelijmd of gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat. Het hout wordt als laag 6 of 10 mm dik en 71,90 of 120 mm breed. Door de geringe dikte van de tapis vloer is het ook perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.
Het tapis kan meerdere malen geschuurd worden en heeft mede hierdoor een hele lange levensduur. Een ander groot voordeel van tapis is dat het ontzettend stil is. Dit komt onder andere door de manier van leggen.

Het Plankenhuis Haarlem levert de hoogste kwaliteit tapis vloeren tegen zeer lage prijzen. Natuurlijk kunt u de vloer ook door ons hooggekwalificeerd en ervaren personeel laten leggen. Zo bent u er zeker van dat u een kwalitatief uitstekende vloer heeft die perfect ligt!

Legpatroon Tapis

Natuurlijk is het mogelijk om voor een ander patroon te kiezen dan het welbekende visgraat patroon. Het tapis kan bijvoorbeeld ook worden gelegd in een Hongaarse punt, Weense punt of een blokpatroon.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.