• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Mozaiek Parket van 't Plankenhuis Haarlem

Het mozaïek parket van ‘t Plankenhuis Haarlem is van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het een vloer is die vele tientallen jaren mee zal gaan. Mozaïek parket is niet alleen geschikt voor in grote openbare ruimtes en kantoorpanden, maar is ook uiterst geschikt voor in de woon- of slaapkamer.

Het mozaïek parket bestaat in de meeste gevallen uit matjes die zijn opgebouwd uit 8 blokken die haaks op elkaar staan. De blokken bestaan elk weer uit allemaal afzonderlijke stroken hout van 8 mm dik.
In de meeste gevallen worden de mozaïekmatten rechtstreeks verlijmd op de beton- of zandcementvloer. Indien er al een houten vloer is gelegd wordt er meestal voor gekozen om eerst spaanplaten aan te brengen. Het mozaïek parket wordt dan vervolgens verlijmd aan de spaanplaten.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende patronen. Het mozaïek parket kan worden gelegd in minivisgraat, halfsteens mozaïek, engels verband en parallel mozaïek. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor hoogkant mozaïek. Hierbij wordt de vloer op zijn kant verlijmd aan de ondergrond waardoor u een laag krijgt van maar liefst 22 mm dik.

Mozaïek in combinatie met vloerverwarming

Mozaïek parket is ook uitermate geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming. De dunne laag hout heeft als gevolg dat er weinig warmte verloren gaat en het dus geen enkel probleem vormt in combinatie met vloerverwarming.

Showroom

Stap gerust even de showroom in Haarlem binnen voor inspiratie en vrijblijvende informatie. Parkeren is gratis en de koffie ook!

 

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.