• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Parketfabriek Lieverdink

Exclusief vervaardig in Nederland

Stijlbewust wonen is een teken van individuele keuzes die het mogelijk maken om een eigen stijl van de woonruimte te maken. De vloer is daarbij een zeer belangrijk onderdeel dat het geheel draagt. De kleur, het motief en de gekozen afwerking van een parketvloer zijn absolute sfeerbepalers.

Parketfabriek Lieverdink biedt u de keuze uit meer dan 50.000 combinaties in houtsoort, maatvoering, behandeling en afwerking. Traditioneel parket (Tapis) en Q2 tweelaags parket stelt u in de gelegenheid om uw vloer een geheel eigen identiteit mee te geven.

Parketfabriek Lieverdink sinds 1959

Al circa 6 decennia creëert Parketfabriek Lieverdink innovatieve vloeren voor woningen, winkels en openbare ruimtes. Naast het zeer uitgebreide vloerenassortiment van vloeren, worden naar klantwens tailormade producten geproduceerd, bijvoorbeeld met een specifieke kleur of afmeting. Parketfabriek Lieverdink luistert nauwgezet naar de wensen van haar afnemers, levert snel en denkt met u mee.

Decennia evaring

Parketfabriek Lieverdink stelt de hoogste eisen aan haar producten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd worden. Uitgebreide kwaliteitscontroles, gecombineerd met een uniek proces van volledig koude verlijming verzekeren u van een 100% perfect Hollands klasseproduct.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.