• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Quick Step

Het laminaat van Quick-Step is zeer onderhoudsvriendelijk. Het kost je nauwelijks moeite om je vloer netjes en schoon te houden. De laminaatvloerplaten zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming dankzij zwevende plaatsing in combinatie met de juiste ondervloer.

Het biedt een uitstekende schokbestendigheid omdat de kern van de laminaatvloerbedekking bestaat uit een kwalitatieve vezelplaat met een hoge dichtheid. Dit biedt de best mogelijke bescherming voor je vloer tegen schade door vallende voorwerpen en meer.

De parketvloeren van Quick-Step zijn samengestelde houten vloeren die bestaan uit drie lagen massief hout en bedekt zijn met een afwerking die beschermend dient. De Quick-Step parketvloeren zijn vervaardigd met een passie voor hout en deze passie wordt weerspiegeld in het authentieke karakter en de hoogwaardige afwerking van de vloeren.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.