Mozaiek Parket

Het mozaïek parket van ‘t Plankenhuis is van hoogwaardige kwaliteit en zeer slijtvast. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het een vloer is die vele tientallen jaren mee zal gaan. Mozaïek parket is niet alleen geschikt voor in grote openbare ruimtes en kantoorpanden, maar is ook uiterst geschikt voor in de woon- of slaapkamer.

Het mozaïek parket bestaat in de meeste gevallen uit matjes die zijn opgebouwd uit 8 blokken die haaks op elkaar staan. De blokken bestaan elk weer uit allemaal afzonderlijke stroken hout van 8 mm dik.

In de meeste gevallen worden de mozaïekmatten rechtstreeks verlijmd op de beton- of zandcementvloer. Indien er al een houten vloer is gelegd wordt er meestal voor gekozen om eerst spaanplaten aan te brengen. Het mozaïek parket wordt dan vervolgens verlijmd aan de spaanplaten.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende patronen. Het mozaïek parket kan worden gelegd in minivisgraat, halfsteens mozaïek, engels verband en parallel mozaïek. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor hoogkant mozaïek. Hierbij wordt de vloer op zijn kant verlijmd aan de ondergrond waardoor u een laag krijgt van maar liefst 22 mm dik.

Mozaïek parket in combinatie met vloerverwarming

Mozaïek parket is ook uitermate geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming. De dunne laag hout heeft als gevolg dat er weinig warmte verloren gaat en het dus geen enkel probleem vormt in combinatie met vloerverwarming.

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top