EXCLUSIEF VERVAARDIGD IN NEDERLAND

Stijlbewust wonen is een teken van individuele keuzes die het mogelijk maken om een eigen stijl van de woonruimte te maken. De vloer is daarbij een zeer belangrijk onderdeel dat het geheel draagt. De kleur, het motief en de gekozen afwerking van een parketvloer zijn absolute sfeerbepalers.

Parketfabriek Lieverdink biedt u de keuze uit meer dan 50.000 combinaties in houtsoort, maatvoering, behandeling en afwerking. Traditioneel parket (Tapis) en Q2 tweelaags parket stelt u in de gelegenheid om uw vloer een geheel eigen identiteit mee te geven.

PARKETFABRIEK LIEVERDINK SINDS 1959

Al circa 6 decennia creëert Parketfabriek Lieverdink innovatieve vloeren voor woningen, winkels en openbare ruimtes. Naast het zeer uitgebreide vloerenassortiment van vloeren, worden naar klantwens tailormade producten geproduceerd, bijvoorbeeld met een specifieke kleur of afmeting. Parketfabriek Lieverdink luistert nauwgezet naar de wensen van haar afnemers, levert snel en denkt met u mee.

DECENNIA ERVARING

Parketfabriek Lieverdink stelt de hoogste eisen aan haar producten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd worden. Uitgebreide kwaliteitscontroles, gecombineerd met een uniek proces van volledig koude verlijming verzekeren u van een 100% perfect Hollands klasseproduct.

Bekijk de brochures van ons assortiment

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top