PVC Vloeren

Voor meer informatie omtrent PVC vloeren verwijzen wij u graag door naar onze website van PVC Centrum.

Met niet te evenaren aanbiedingen heeft PVC Centrum de grootste showroom van Noord-Holland. Naast een gunstige prijs heeft een vloer van pvc vele voordelen zoals gemakkelijk onderhoud, geluidsreductie, jarenlange kleurechtheid en – last but not least – is het uitermate geschikt voor vloerverwarming. Neem de proef op de som en stap binnen bij Noord-Hollands grootste: PVC Centrum in Haarlem.

PVC Centrum is onderdeel van De Huiscomponist en inmiddels een begrip in Haarlem en omstreken. Binnen PVC Centrum hebben wij een team met specialisten die ervoor zorgen dat alles in orde voor u is. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden dit voor een gunstige prijs aan.

Klik hieronder om onze site te bezoeken:

pvc-centrum-logo

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top