Vloer onderhoud

Wanneer een houten vloer een afwerklaag heeft gekregen van hardwax, lak of olie is hij beschermt tegen vuil en vlekken. Deze afwerklaag wordt naarmate de vloer wordt belopen steeds dunner. Hierdoor kunnen er vlekken ontstaan en krijgt ook vuil de kans om de vloer aan te tasten. Om dit te voorkomen dient de vloer te worden onderhouden.

Onderhoudsmiddelen

Elk onderhoudsmiddel wordt als onderhoud gebruikt voor de afwerklaag die voorheen is aangebracht. Zo heeft bijvoorbeeld Aquamarijn Waxol 100 een hardwax afwerkingslaag. De Aquamarijn Waxol 60 heeft hardwax als onderhoudslaag. Voordat deze onderhoudslaag kan worden aangebracht moet de vloer intensief worden gereinigd met het daarvoor bestemde product. In het geval van de Aquamarijn Waxol 100 Hardwax is dit de Clien-S.

 

Onderhoudsmiddelen & prijslijst

Bekijk op onze website Schuur niet te Duur ons aanbod van onderhoudsmiddelen. Maar ook producten voor afwerking, reiniging en accessoires voor uw houten vloer.

Bij het tonen van een uitgeprinte kortingskaart krijgt u 20% korting op onderhoudsmiddelen. Print uit uw winst! 

Print de kortingskaart op de volgende pagina door op onderstaande knop te klikken:
Print uit uw winst!

Bezoek Schuur niet te Duur.nl

Prijslijst leggen, afwerking & onderhoud

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top