Lente Actie: Duoplank incl. leggen slechts 69,95!

Datum : 22 dec 2017 - Categorie : Aanbiedingen

Bij het Plankenhuis Haarlem hebben wij voor deze lente speciaal voor u een prachtige aanbieding! Er is is een extra voorraad ingekocht om u deze lente te voorzien van een prachtige duoplank vloer. De aanbieding is een duoplank vloer met een plankbreedte van 18 of 22 cm, met daarbij de keuze uit drie kleuren afwerking, INCLUSIEF ondervloer, bijpassende plint, nadenlijm én leggen! En dat voor […]

Bij het Plankenhuis Haarlem hebben wij voor deze lente speciaal voor u een prachtige aanbieding!

Er is is een extra voorraad ingekocht om u deze lente te voorzien van een prachtige duoplank vloer.
De aanbieding is een duoplank vloer met een plankbreedte van 18 of 22 cm, met daarbij de keuze uit drie kleuren afwerking, INCLUSIEF ondervloer, bijpassende plint, nadenlijm én leggen!

En dat voor een prijs van 69,95

Zolang de voorraad strekt, dus OP = OP!

Vraag in de showroom naar één van onze experts voor advies, wij helpen u graag verder.

Bekijk ook onze andere winteraanbiedingen; Winteractie Multiplank & Winteractie Gratis Bezorgen

Plankenhuis Haarlem is leverancier van alle bekende merken zoals Quickstep, Balterio, Parador, Monocoat, Woca, Skyllt, Bona, Floorservice en nog veel meer!

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

Top