Fineerparket

Het Plankenhuis Haarlem verkoopt fineerparket van de hoogste kwaliteit. Fineerparket is een vloer wat voordelig en flexibel is, en waarvan de kern van HDF-plaat is. Aan beide kanten van deze plaat is een toplaag van echt hout aangebracht. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u helpen aan een mooie fineerparketvloer. Kom langs en bekijk ons aanbod in onze showroom!

Voordelen Fineerparket

  • Dankzij de klikverbinding heeft u bij het leggen geen lijm nodig en is het snel klaar.
  • Op de Sealed Collecties krijgt u 15 jaar garantie, en op de Brushed collecties 12 jaar!
  • De hoge dichtheid van de High Density Fiberboard zorgt voor een sterke weerstand tegen drukken.
  • Fineerparket is makkelijk te onderhouden en eenvoudig te herstellen.

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top