• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Ambiant

Het merk Ambiant levert naast laminaat en parket ook pvc vloeren en heeft alle collecties volledig afgestemd op uw wensen. Voor elke woonstijl biedt het een vloer waarbij u zich thuis voelt. En dat is dan altijd een vloer die u als ‘beste koop’ zal ervaren.

In elk oogpunt verrijkt het laminaat van Ambiant de markt.  Zeer stijlvolle designs en van zeer goede kwaliteit. Een Ambiant laminaten vloer past in elk huis vanwege de grote variatie aan decoren.

Het laminaat van Ambiant biedt zekerheid door een anti-bacterie laag en hoogwaardig kwaliteit planken. Het is eenvoudig te leggen door het Megaloc-systeem,  wat het mogelijk maakt om als particulier eenvoudig een perfecte laminaatvloer te leggen als een professional.

Vloeren specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.