Vloer laten leggen

Het Plankenhuis Haarlem biedt de service om uw vloer te laten leggen door onze vakmensen. Dankzij onze jarenlange ervaring wordt elke vloer secuur en met precisie gelegd. Hierbij zijn tal van opties beschikbaar. Ook verzorgen wij het onderhoud van uw vloer. Mocht u het zelf willen leggen dan kunt u altijd gebruik maken van onze bezorgservice.

Prijslijst

Bekijk onze prijslijst voor het leggen, afwerken en onderhoud van uw vloer.
Bekijk de prijslijst

Waarom kiezen voor het laten leggen?

  • Al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van leggen, afwerking en onderhoud
  • Vakkundige experts in ons team
  • Wij onderhouden ook direct uw vloer met de juiste middelen
  • Verschillende bewerkingen mogelijk
  • Altijd voordelig

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top