Traditioneel Parket Tapis

Traditioneel parket oftewel tapis (tapijt) is de meest traditionele vloer. De naam komt voor uit het feit dat de vloer als een soort tapijt wordt vastgelijmd of gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat. Het hout wordt als laag 6 of 10 mm dik en 71,90 of 120 mm breed. Door de geringe dikte van de tapis vloer is het ook perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Het tapis kan meerdere malen geschuurd worden en heeft mede hierdoor een hele lange levensduur. Een ander groot voordeel van tapis is dat het ontzettend stil is. Dit komt onder andere door de manier van leggen.

Het Plankenhuis levert de hoogste kwaliteit tapis vloeren tegen zeer lage prijzen. Natuurlijk kunt u de vloer ook door ons hooggekwalificeerd en ervaren personeel laten leggen. Zo bent u er zeker van dat u een kwalitatief uitstekende vloer heeft die perfect ligt!

Legpatroon Tapis

Natuurlijk is het mogelijk om voor een ander patroon te kiezen dan het welbekende visgraat patroon. Het tapis kan bijvoorbeeld ook worden gelegd in een Hongaarse punt, Weense punt of een blokpatroon.

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top