Massief Houten Vloeren

Als u opzoek bent naar een betaalbare massieve houten vloer bent u bij ‘t Plankenhuis aan het juiste adres. ‘t Plankenhuis is de specialist als het aankomt op massief houten vloeren. Naast  het feit dat de vloer betaalbaar is, zijn de vloeren ook van uitstekende kwaliteit. Wij hebben al een mooie massieve houten vloer vanaf € 39,95 per m².

Wilt u dat uw vloer er zo perfect en strak mogelijk in komt te leggen, dan kunt u dit laten doen door één van onze specialisten die gespecialiseerd zijn in het leggen van massieve houten vloeren.

Voordelen massieve houten vloer

Massieve houten vloeren die zwevend zijn gelegd, kunt u na een flink aantal jaren zelfs weer verhuizen zonder problemen, of zelfs doorverkopen. Deze vloeren gaan erg lang mee en behouden altijd hun waarde.

Doordat je massieve houten vloeren meerdere keren kunt schuren of in de olie of lak kunt zetten heeft het een lange levensduur en ziet het er altijd als nieuw uit.

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top