Eiken Vloeren

Ook bij de Huiscomponist bieden bij eiken vloeren aan. Een eiken vloer past in vrijwel ieder interieur dankzij de robuuste, maar ook zeer stijlvolle uitstraling. Een eiken vloer beschadigd minder snel dan grenenhout doordat het sterk en hard is.

Een eiken vloer zou je kunnen oliën, lakken, roken, logen, borstelen of waxen. Hierdoor kan de kleur en uitstraling van een eiken vloer beïnvloed worden. Een gelakte eiken vloer vergt minder onderhoud dan een geborstelde en geoliede eiken vloer. Dit komt doordat het lakken van de vloer een soort extra beschermlaag krijgt.

Een massief eiken vloer kan wel levenslang meegaan omdat het materiaal sterk en robuust is. Hierdoor kan het prima opnieuw geschuurd en afgewerkt worden. Het is een relatief goedkope vloerbedekking door deze duurzaamheid.

Een eiken vloer is ook uitstekend geschikt voor slaapkamers omdat hout gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aanneemt. Een eiken vloer zal over het algemeen warm aanvoelen.

Voordelen Eikenvloer

Met een eikenhouten vloer straalt uw kamer klasse en kwaliteit uit. Daarnaast zorgt het voor sfeer en warmte. Houten vloeren zijn een natuurproduct, waardoor deze vloeren goed warmte opnemen en vasthouden.

Daarnaast zorgt een houtenvloer voor een gezonde levensomgeving. Doordat het een natuurproduct is neemt het geen bacteriën, vocht of vuil op.

Een eikenvloer is tijdloos en past in ieder interieur, ideaal!

Op zoek naar de beste vakman voor het leggen, schuren, renoveren of poetsen van uw vloer?

Een afspraak maken met een van onze gekwalificeerde medewerkers is heel eenvoudig. Bel of mail ons met uw vraag. Wij denken graag met u mee.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen, zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie vloer om hun wooncomfort te verhogen. Dit doen wij door het aanbieden van een ruim assortiment vloeren voor elk budget. En het meedenken met de klant over inrichting en onderhoud.

Lees meer over vloeronderhoud

Een heerlijk koele woning in de zomer met kwaliteit zonwering?

Onder de naam Sunlite Haarlem bieden we de beste kwaliteit trendy zonwering en rolluiken tegen een gunstige prijs. Voor schaduw, een koel huis of veranda, of om meubelverkleuring door uv-straling tegen te gaan. Sunlite heeft zonwering en rolluiken voor elk doel en in alle prijsklassen. Zo zijn wij al ruim dertig jaar uw zonweringspecialist. Sunlite Haarlem: nieuw licht op zonwering, rolluiken én veranda’s.

Lees meer

Op zoek naar wooninrichting en raamdecoratie die bij uw huis past?

Al meer dan twintig jaar is Hometrend Haarlem dé raamdecoratiespecialist met een breed assortiment. Kleedt uw huis aan volgens de nieuwste interieurtrends. Wij leveren rol-, lamel-, paneel-, vouw-, plissé- en overgordijnen, behang, vitrage, inbetween, shutters, houten jaloezieën en talloze dakraamproducten.

Hometrend Haarlem is altijd geheel bij de tijd. Kom langs of neem contact op.

Lees meer

NU SLECHTS / M2

79,95

OP=OP

Bekijk de merken uit ons assortiment

Top